06

nov

Zbiranje interesa podjetij za sodelovanje in vstop v dobaviteljsko mrežo Halfords

Spoštovani,

 

S strani SPIRIT Slovenija smo prijeli vabilo slovenskim podjetjem za posredovanje interesa za vstop v dobaviteljsko mrežo britanskega podjetja in trgovin Halfords.

 

Britansko podjetje Halfords je eden vodilnih trgovcev kolesarskih in avtomobilskih proizvodov ter proizvodov za kampiranje in potovanje v Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske, z mrežo okoli 500 trgovin v Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske, in več kot 20 trgovin na Irskem. V lasti imajo med drugim določene kolesarske znamke, kot so Carrera, Wiggins, V.o.o.d.o.o. in Pendleton. Vsako tretje kolo, prodano v Združenem kraljestvu, naj bi bilo kupljeno v Halfordsu.  
 
Vsa slovenska podjetja, ki proizvajajo izdelke, navedene v seznamu prioritetnih proizvodov, za katere išče Halfords nove dobavitelje na območju Evrope, in vidijo možnost za sodelovanje s tem britanskim podjetjem, vabijo, da potrdijo svoj interes tako, da natančno izpolnijo priloženega vprašalnika v angleškem jeziku in vse rubrike v vprašalniku (priloga »Halfords General Information Supplier Questionnaire«).

 

Rok prijave je trenutno do 10. novembra 2017. Kotizacije za sodelovanje ni.