JEM LOKALNO 2

Projekt Jem lokalno 2 je logično nadaljevanje projekta Jem lokalno 1, ki se je izvajal v letih 2012 do 2014 na območju občine Gornja Radgona in v katerega so bile tedaj vključene Osnovna šola Gornja Radgona, Osnovna šola dr. Antona Trstenjaka Negova in Vrtec Manka Golarja Gornja Radgona.

Preberite več...
CELOSTNA PROMETNA STRATEGIJA OBČINE GORNJA RADGONA

CELOSTNA PROMETNA STRATEGIJA OBČINE GORNJA RADGONA

Preberite več...
PROJEKT "ENERGETSKA OBNOVA OŠ DR. ANTONA TRSTENJAKA NEGOVA"
Občina Gornja Radgona uspešno kandidirala na javnem razpisu Ministrstva za infrastrukturo in prostor. Preberite več...
ZAKLJUČNA FAZA OBNOVE KULTURNEGA SPOMENIKA ŠPITAL GORNJA RADGONA
Postavitev stalne muzejske zbirke z ureditvijo neposredne okolice starega Špitala, kar bo zagotavljalo ohranitev kulturne dediščine in kot edinstvena zgradba na tem območju in v Sloveniji izpričevala lokalno-regionalni ter celo evropski pomen nepremične kulturne dediščine.
Preberite več...
GRADNJA, UPRAVLJANJE IN VZDRŽEVANJE ODPRTEGA ŠIROKOPASOVNEGA OMREŽJA V KS NEGOVA, KS SPODNJI IVANJCI IN KS SPODNJA ŠČAVNICA
Kratka predstavitev projekta "Gradnja, upravljanje in vzdrževanje odprtega širokopasovnega omrežja v KS Negova, KS Spodnji Ivanjci in KS Spodnja Ščavnica" ter obvestilo o zaključevanju projekta
Preberite več...
PROJEKT "NIZKOENERGIJSKI VRTEC GORNJA RADGONA - ČREŠNJEVCI"
Z izvedbo projekta "Nizkoenergijski vrtec Gornja Radgona - Črešnjevci" bodo po 35-letih v naselju Črešnjevci dobili nov dvooddelčni vrtec v nizkoenergijski izvedbi. Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa krepitve regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete "Razvoj regij", prednostne usmeritve "Regionalni razvojni programi". Preberite več...
REVITALIZACIJA NARAVNEGA IN TURISTIČNEGA BISERA ŠČAVNIŠKE DOLINE - NEGOVSKO JEZERO
Projekt »Revitalizacija naravnega in turističnega bisera Ščavniške doline – Negovsko jezero« ali kratko »Jezero« je prispeval k ohranjanju naravne dediščine, biotske pestrosti ter k očiščenju onesnaženih voda, ki so temeljni pogoj nadaljnjega turističnega razvoja jezera in okolice.

Projekt »Revitalizacija naravnega in turističnega bisera Ščavniške doline – Negovsko jezero« ali kratko »Jezero« je skladen z 2. prednostno nalogo LRS LAS Prlekija »Trajnostno upravljanje s podeželskimi viri«, s programom »Program varovanja naravnih resursov in vzdrževanja biotske pestrosti« in z ukrepom »Varovanje zalog pitne vode«. Hkrati je skladen tudi s programom LRS Las Prlekija »Revitalizacija degradiranih območij«.
Preberite več...
UVAJANJE EKO, LOKALNE IN ZDRAVE HRANE V OSNOVNE ŠOLE IN VRTCE - PROJEKT JEM LOKALNO
Otroci so naše največje bogastvo, zato jim želimo omogočiti zdravo rast in kakovosten razvoj.

Lokalna samooskrba z ekološko pridelano hrano v javnih institucijah je ideja, ki že nekaj časa odmeva v našem prostoru, toda še nihče se izvedbe ni lotil resno in celovito. Zato sta PORA, razvojna agencija Gornja Radgona in Občina Gornja Radgona idejo razvili ter pripravili projekt »Jem lokalno«. Prijavitelj Občina Gornja Radgona je s tem pridobila finančna sredstva iz programa LEADER, LAS Prlekija za leto 2011.

Zbiramo recepte za zdrav obrok!
Pošljite nam vaš recept na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in mi ga bomo objavili na naši spletni strani pod rubriko ZDRAV OBROK!

V "GALERIJI" lahko pogledate fotografije iz naših delavnic po naslovom "Jem lokalno"!
Preberite več...
Stran 1 od 2