27

okt

Javni poziv lokalnim pridelovalcem in predelovalcem kmetijskih pridelkov k sodelovanju v projektu "JEM LOKALNO 2"

 

Javni poziv lokalnim pridelovalcem in predelovalcem kmetijskih pridelkov k sodelovanju v projektu »JEM LOKALNO 2« v sklopu promocije in obveščanja javnosti pri izdelavi reportaže o lokalnih ponudnikih

 

PORA, razvojna agencija Gornja Radgona vabi lokalne ponudnike kmetijskih pridelkov in izdelkov k sodelovanju v okviru projekta »Jem lokalno 2«, s katerim se želi izboljšati pogoje za učinkovito delovanje lokalne ekonomije, s ciljem povečanja lokalne hrane v javnih ustanovah in ukrepom usposabljanja ponudnikov in potrošnikov.

 

Projekt ima štiri glavne aktivnosti: izvedba 25 delavnic/usposabljanj za najrazličnejše ciljne skupine, izdelava in testiranje pilotne računalniške aplikacije za VIZ, izdelava analize stanja lokalnih ponudnikov ter izdelava reportaže o lokalnih ponudnikih, k izdelavi katere ste, v sklopu tega poziva, vabljeni k sodelovanju.

 

Reportaža o lokalnih ponudnikih kmetijskih pridelkov in izdelkov

V reportaži, ki bo posneta v sklopu projekta in bo dolžine do 30 minut, bodo predstavljeni lokalni ponudniki kmetijskih pridelkov in izdelkov, ki se bodo odzvali na ta poziv in bodo izpolnjevali naslednje pogoje:

  • delovanje na območju občin Apače, Gornja Radgona, Križevci, Ljutomer, Radenci, Razkrižje, Sveti Jurij ob Ščavnici in Veržej;
  • že sodeluje, dobavlja svoje pridelke/izdelke javnim zavodom (osnovne šole, vrtci) oziroma bi v prihodnje bil pripravljeni sodelovati z javnimi zavodi;
  • bodo obrazec za sodelovanje oddali do predvidenega roka.

 

Sodelovanje v reportaži, ki se bo predvajala na lokalni televiziji, bo za vse zainteresirane lokalne ponudnike brezplačno!

 

Dodatne informacije o projektu »Jem lokalno 2« najdete na povezavi http://pora-gr.si/index.php/projekti/projekti/item/745-projekt-jem-lokalno-2. Prijavni obrazec se nahaja v prilogi tega poziva.

 

Prijavo za sodelovanje lahko zainteresirani ponudniki oddajo osebno ali pošljejo po pošti do vključno petka, 11. 12. 2017, na naslov: PORA Gornja Radgona, Trg svobode 12, 9250 Gornja Radgona. Oddaja prijave je možna tudi po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Šteje se, da je prijava pravočasna, če je oddana zadnji dan roka po e-pošti, po pošti priporočeno ali oddana osebno na sedežu javnega zavoda PORA Gornja Radgona.

 

Za morebitne dodatne informacije je kontaktna oseba Tatjana Methans, elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali telefonu 02 564 82 08.

 

Veselimo se sodelovanja z vami!