14

maj

Jem lokalno 2 - prijavni obrazec za ponudnike lokalnih pridelkov

Projekt »Jem lokalno 2«

 

PORA, razvojna agencija Gornja Radgona je projekt »Jem lokalno 2« leta 2017 uspešno prijavljen na 1. javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju občin Apače, Gornja Radgona, Križevci, Ljutomer, Radenci, Razkrižje, Sveti Jurij ob Ščavnici in Veržej v letih 2016–2018, ki ga je razpisal LAS Prlekija in si s tem pridobil sofinanciranje s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.

 

S projektom, ki se izvaja na celotnem območju LAS Prlekija, se želi izboljšati pogoje za učinkovito delovanje lokalne ekonomije, s ciljem povečanja lokalne hrane v javnih ustanovah in ukrepom usposabljanje ponudnikov in potrošnikov.

 

Zaradi navedenega se v sklopu projekta izdeluje tudi pilotna računalniška aplikacija, ki bo omogočala izboljšanje nabave lokalne hrane v osnovnih šolah in vrtcih iz območja LAS Prlekija, zato zdaj vabimo vse pridelovalce lokalne hrane, da podajo svojo prijavo za vključitev v navedeno aplikacijo in tako postanejo potencialni dobavitelj lokalne hrane navedenim vzgojno izobraževalnim zavodom.

 

Prijavni obrazec se nahaja v priponki.

 

Več o projektu najdete na spletni povezavi:

http://pora-gr.si/index.php/projekti/projekti/item/745-projekt-jem-lokalno-2.

 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št. 02/564 82 08 in e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..