02

feb

Odkup slovenskih avdiovizualnih delOdkup slovenskih avdiovizualnih del

RTV Slovenija objavlja:

  1. javni razpis za odkup serije mladinskih dokumentarnih avdiovizualnih (AV) del neodvisnih producentov v letu 2016-2
  2. javni razpis za odkup dokumentarno – izobraževalnih avdiovizualnih (AV) del neodvisnih producentov v letu 2016-1
Predmet prvega javnega razpisa je odkup slovenskih avdiovizualnih del, serije mladinskih dokumentarnih oddaj (10 delov) dolžine 25 minut za televizijsko predvajanje, ki so izvorno producirana s strani neodvisnih producentov. Na podlagi tega razpisa bo odkupljena dela Radiotelevizija Slovenija predvajala v svojih programih v skladu z zakonom, ki ureja področje medijev.

Predmet drugega javnega razpisa je odkup slovenskih avdiovizualnih del, dokumentarno – izobraževalnih filmov dolžine 25 minut za televizijsko predvajanje, ki so izvorno producirana s strani neodvisnih producentov. Na podlagi tega razpisa bo odkupljena dela Radiotelevizija Slovenija predvajala v svojih programih v skladu z zakonom, ki ureja področje medijev.

Prijavitelji lahko vložijo vloge do vključno 29. 2. 2016.

Prijavitelji se lahko za vse informacije v zvezi z razpisom obrnejo na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

V času trajanja razpisa je vsem zainteresiranim osebam celotna razpisna dokumentacija dosegljiva na sedežu RTV SLO ter objavljena na spletni strani RTV SLO http://www.rtvslo.si/razpisi.

Uradni list Republike Slovenije, številka 6, z dne 29. 1. 2016

Več na: https://www.uradni-list.si/_pdf/2016/Ra/r2016006.pdf#!/r2016006-pdf