04

jul

Javni razpis za sofinanciranje tržnih raziskav na tujih trgih

 

Javni razpis za sofinanciranje tržnih raziskav na tujih trgih v letih 2016 in 2017

 

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje izdelave tržnih raziskav podjetij, ki so prisotna na tujih trgih, s ciljem prodora obstoječih izdelkov/storitev ali skupin izdelkov/storitev na nov tuj trg in prodora novih izdelkov na obstoječ tuj trg ali na nov tuj trg.

 

Namen javnega razpisa je, da se s sofinanciranjem tržnih raziskav na tujih trgih izvoznim podjetjem, ki vstopajo na nov tuj trg oziroma širijo in diverzificirajo svoje poslovanje na tujih trgih, olajšajo odločitve pri vstopu oziroma načinu vstopa na izbran tuj trg ter znižuje vstopne stroške.

 

Cilj razpisa je podpreti do 111 podjetij pri izdelavi tržnih raziskav na tujih trgih in jim s tem:

·      znižati tveganje vstopa na izbran nov tuj trg oziroma

·      znižati tveganje vstopa na obstoječi tuj trg z novim proizvodom.

 

Ciljne skupine so: Mala in srednja podjetja, posebno tista, ki šele želijo začeti mednarodno poslovati in tista, ki želijo svoje poslovanje diverzificirati na nove proizvode in /ali nove tuje trge oziroma širiti obstoječe dejavnosti na tujih trgih.

 

Roki za oddajo vlog so:

·      za prvo odpiranje 18. 8. 2016 do 13. ure,

·      za drugo odpiranje 27. 1. 2017 do 13. ure,

·      za tretje odpiranje 2. 6. 2017 do 13. ure.

Tretje odpiranje bo izvedeno samo v primeru, kolikor sredstva v okviru drugega odpiranja ne bodo porabljena v celoti.

 

Razpisna  dokumentacija  je  na  voljo  na  spletnem naslovu www.spiritslovenia.si ali na naslovu SPIRIT Slovenija, javna agencija, Verovškova ulica 60, 1000 Ljubljana, vsak delovnik med 9.00 in 13.00 uro. Razpisna dokumentacija se lahko posreduje tudi po elektronski pošti, na  osnovi  zahteve,  podane  na  elektronski  naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., s pripisom »JR Sofinanciranje tržnih raziskav na tujih trgih v letih 2016 in 2017«. SPIRIT Slovenija,  javna  agencija,  ni  dolžna  posredovati  razpisne dokumentacije, če v samem naslovu elektronskega sporočila pošiljatelja ni razvidnega zahtevanega pripisa.

 

Vprašanja  v  zvezi  z  razpisom  se  posredujejo  izključno v elektronski obliki na naslov:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. s pripisom »JR Sofinanciranje tržnih raziskav na tujih trgih v letih 2016 in 2017 – vprašanje«.

 

Uradni list Republike Slovenije, številka 47, z dne 1. 7. 2016

Več na: https://www.uradni-list.si/_pdf/2016/Ra/r2016047.pdf#!/r2016047-pdf