11

jul

Vodenje in upravljanje inovativnih učnih okolij

 

Javni razpis za izbor sodelujočih vzgojno-izobraževalnih zavodov v programu »Vodenje in upravljanje inovativnih učnih okolij«

 

Predmet javnega razpisa je izbor sodelujočih vzgojno-izobraževalnih zavodov (v nadaljevanju: VIZ) izvajalcev programa Vodenje in upravljanje inovativnih učnih okolij (v nadaljnjem besedilu: program).

 

Cilj javnega razpisa je vključiti vzgojno-izobraževalne zavode v pilotno izvajanje aktivnosti v program Vodenje in upravljanje inovativnih učnih okolij (v nadaljevanju VIO). Temeljni namen predlaganega programa, v okviru katerega se izvede ta javni razpis, je oblikovati model celovite podpore ravnateljem pri pedagoškem vodenju in poslovodenju ter preko tega razvijati zmožnosti ravnateljev za kritično razmišljanje, problemsko učenje, inovativnost, refleksijo in sodelovalno učenje. S krepitvijo in razvojem pedagoškega vodenja in poslovodenja bomo zagotovili pogoje za oblikovanje inovativnih učnih okoljih in s tem pogoje za razvoj kakovosti v VIZ.

 

Na javni razpis se lahko prijavijo VIZ na ravni:

– predšolskega,

– osnovnošolskega in

– srednješolskega izobraževanja.

 

Rok za oddajo vlog je 5. 9. 2016.

 

Razpisna dokumentacija z obrazci za prijavo je na voljo na spletni strani Šole za ravnatelje: http://solazaravnatelje.si/index.php/predstavitev/objave.

 

Če katerikoli prijavitelj želi dodatna pojasnila ali informacije v zvezi z javnim razpisom, razpisno dokumentacijo ali pripravo vloge, mora zahtevo posredovati na elektronski  naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. najkasneje dva dni pred potekom roka za oddajo vlog.

 

Uradni list Republike Slovenije, številka 49, z dne 8. 7. 2016.

Več na: https://www.uradni-list.si/_pdf/2016/Ra/r2016049.pdf#!/r2016049-pdf