17

avg

Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2016

Javni razpis »Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2016«

 

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje upravičenih stroškov individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini.

 

Namen javnega razpisa je, preko sofinanciranja upravičenih stroškov individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini, podjetjem povečati možnost predstavitve izdelkov/storitev mednarodni poslovni javnosti, povečati možnost poslovnega sodelovanja podjetij s tujimi partnerji in zvišati stopnjo internacionalizacije podjetij.

 

Cilj javnega razpisa je podpreti vsaj 55 podjetij pri njihovih individualnih predstavitvah na sejmih v tujini.

 

Do sredstev po tem razpisu so upravičene pravne osebe, ki se ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo v Republiki Sloveniji ali fizične osebe, ki se ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo v Republiki Sloveniji in, ki prvič vstopajo na tuji trg ali pa širijo in diverzificirajo poslovanje na tujem trgu.

 

Javni razpis je odprt do vključno 6. 9. 2016 do 13. ure.

 

Razpisna dokumentacija je na voljo na spletnem naslovu www.spiritslovenia.si, ali na naslovu SPIRIT Slovenija, javna agencija, Verovškova ulica 60, 1000 Ljubljana, vsak delovnik med 9. in 13. uro. Razpisna dokumentacija se lahko posreduje tudi po elektronski pošti na osnovi zahteve, podane na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., s pripisom »JR Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2016 – razpisna dokumentacija«.

 

Dodatne informacije: vprašanja v zvezi z javnim razpisom se posredujejo izključno v elektronski obliki na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. s pripisom »JR Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2016 – vprašanje«.

 

Uradni list Republike Slovenije, številka 54, z dne 12. 8. 2016

Več na: https://www.uradni-list.si/_pdf/2016/Ra/r2016054.pdf#!/r2016054-pdf