26

sep

Sofinanciranje javnih prireditev s strani Občine Gornja Radgona

Javni razpis za sofinanciranje javnih prireditev s strani Občine Gornja Radgona

v letu 2016 – drugi del

 

Predmet razpisa:

Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju javnih prireditev s strani Občine Gornja Radgona (Uradno glasilo Občine Gornja Radgona št. 3/2015) je predmet razpisa sofinanciranje aktivnosti, ki se izvajajo kot zaključeni enkratni dogodki, namenjeni širši javnosti, na katerih sodelujejo različni kulturni, športni, turistični in drugi akterji, ki izvajajo:

·      kulturne aktivnosti (koncerte, predstave, razstave, proslave, okrogle mize in druge prireditve, ki prispevajo k obogatitvi dejavnosti na lokalni in širši ravni),

·       športno-rekreativne aktivnosti,

·       aktivnosti, ki pospešujejo turistični razvoj in promocijo občine (festivali, sejmi, karnevali, ipd.),

·       druge aktivnosti, ki pripomorejo k obogatitvi družbenega, socialnega in medgeneracijskega druženja in udejstvovanja.

 

Predmet javnega razpisa – drugi del so aktivnosti izvedene v času od meseca maja 2016 do konca septembra 2016. Sredstva za investicije niso predmet tega javnega razpisa.

 

Upravičenci, ki lahko pridobijo sredstva za sofinanciranje aktivnosti so:

·       fizične osebe z registrirano dejavnostjo in s sedežem v Občini Gornja Radgona,

·       pravne osebe s sedežem v Občini Gornja Radgona,

·       pravne osebe, ki nimajo sedeža v Občini Gornja Radgona, izvedejo pa aktivnost v Občini Gornja Radgona ali izven, le v kolikor je aktivnost večjega in širšega pomena (regijskega ali državnega).

 

Predvidena višina sredstev za sofinanciranje aktivnosti za leto 2016 - drugi del je določena v Odloku o spremembah in dopolnitvah  Odloka o proračunu Občine Gornja Radgona za leto 2016 (Uradno glasilo Občine Gornja Radgona, št. 4/2016) in znaša 3.650,00 eur.

 

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na spletni stani Občine Gornja Radgona: www.gor-radgona.si in vsak delovni dan v glavni pisarni Občinske uprave Občine Gornja Radgona (soba št. 25/I).

 

Dodatne informacije lahko prijavitelji dobijo pri Mariji Kaučič na tel. št. 02 564 38 18 ali preko e-pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Vloge z vso potrebno dokumentacijo lahko prijavitelji oddajo osebno ali pošljejo po pošti do vključno 28. 10. 2016.  

 

Več na: http://www.gor-radgona.si/gids/sporocilo/2016092212541524/