28

nov

Javni razpis »Mreža strokovnih institucij za podporo otrokom s posebnimi potrebami in njihovim družinam«

Javni razpis »Mreža strokovnih institucij za podporo otrokom s posebnimi potrebami in njihovim družinam«

 

Predmet  javnega  razpisa  je  sofinanciranje  aktivnosti  za  vzpostavitev  strokovnih  centrov  za  podporo otrokom in mladostnikom s posebnimi potrebami in njihovim družinam, ki bodo povezani v nacionalno mrežo strokovnih institucij.

 

Namen javnega razpisa je vzpostavitev strokovnih centrov  za  celostno  obravnavo  otrok  in  mladostnikov s posebnimi potrebami. Strokovni centri bodo središče visoko  kompetentnih  strokovnjakov,  ki  bodo  z  novimi rešitvami in strategijami ter metodami dela nudili podporo otrokom in mladostnikom s posebnimi potrebami, njihovim družinam, vrtcem in šolam ter drugim institucijam, ki delajo z otroki oziroma mladostniki s posebnimi potrebami. Strokovni centri bodo povezovalne institucije med zdravstvom, socialo, vzgojno-izobraževalnimi ustanovami in družino.

 

V okviru javnega razpisa je predvidena vzpostavitev 10 strokovnih centrov, ki so natančneje opredeljeni v javnem razpisu.

 

Rok za oddajo vlog za dodelitev sredstev je 9. 1. 2017 do 12. ure.

 

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na spletnem naslovu ministrstva http://www.mizs.gov.si/si/javne_objave_in_razpisi/javni_razpisi/. Za dodatne informacije lahko pišete na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete Tjašo Kotar (tel. 01/400-52-52).

 

Uradni list Republike Slovenije, številka 74, z dne 25. 11. 2016

Več na: https://www.uradni-list.si/_pdf/2016/Ra/r2016074.pdf#!/r2016074-pdf