13

mar

Sofinanciranje stroškov pridobitve certifikatov po mednarodnih standardih v letu 2017

Javni razpis za sofinanciranje stroškov pridobitve certifikatov po mednarodnih standardih v letu 2017

 

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje stroškov pridobivanja certifikatov za sisteme vodenja in skladnost proizvodov, ki so pridobljeni na podlagi mednarodnih standardov (ISO, IEC in ITU) in/ali evropskih standardov (CEN, CENELEC in ETSI) v letu 2017.

 

Prijavitelj lahko na osnovi tega javnega razpisa zaprosi za sofinanciranje ene operacije, ki vključuje pridobitev največ dveh certifikatov za sisteme vodenja in največ enega certifikata za skladnost proizvodov.

 

Cilj javnega razpisa je podpreti do 30 podjetij, do 20 v Vzhodni Sloveniji in do 10 v Zahodni Sloveniji pri pridobitvi certifikatov po mednarodnih standardih in jim s tem:

·       dvigniti kakovost poslovanja ali storitev oziroma izdelkov,

·       povečati možnosti vstopa na nove tuje trge.

 

Upravičenci so: mikro, mala in srednja podjetja, ki oddajo vlogo na predmetni javni razpis, ki izpolnjujejo vsa določila predmetnega javnega razpisa in razpisne dokumentacije, za katere se izda sklep o dodelitvi sredstev in s katerimi se podpiše pogodbo o sofinanciranju.

 

Rok za oddajo vlog je 17. 5. 2017.

 

Besedilo javnega razpisa in razpisna dokumentacija sta na voljo na spletnem naslovu www.spiritslovenia.si.

 

Vprašanja v zvezi z razpisom se posredujejo izključno v elektronski obliki na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. s pripisom »JR Sofinanciranje stroškov certifikatov – vprašanje«.

 

Uradni list Republike Slovenije, števila 12, z dne 10. 3. 2017

Več na: https://www.uradni-list.si/_pdf/2017/Ra/r2017012.pdf