18

apr

Javni razpis študijskih pomoči za subvencioniranje šolnin za nadaljnje izobraževanje strokovnih delavcev v vrtcih in šolah

 

Javni razpis študijskih pomoči za subvencioniranje šolnin za nadaljnje izobraževanje strokovnih delavcev v vrtcih in šolah v študijskem letu 2016/2017

 

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova 16, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: ministrstvo), razpisuje študijske pomoči za subvencioniranje šolnin za nadaljnje izobraževanje strokovnih delavcev, zaposlenih v vrtcih, osnovnih šolah, osnovnih šolah s prilagojenim programom, šolah in zavodih za vzgojo in izobraževanje otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami, srednjih šolah, višjih strokovnih šolah in dijaških domovih, ki so vpisani v razvid kot izvajalci javnoveljavnih programov vzgoje in izobraževanja (v nadaljevanju: vzgojno-izobraževalni zavodi).

 

Višina razpoložljivih sredstev, namenjena za subvencioniranje šolnine kandidatov, je 80.000 EUR.

 

Rok za oddajo vloge je 5. 5. 2017.

 

Razpisna dokumentacija, ki obsega besedilo razpisa in prijavni obrazec, je na voljo na spletnih straneh ministrstva http://www.mizs.gov.si (področje javni razpisi).

 

Za dodatne informacije lahko pokličete Valerijo Jenko (tel. 01/400-53-07) ali pišete na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Uradni list Republike Slovenije, števila 18, z dne 14. 4. 2017

Več na: https://www.uradni-list.si/_pdf/2017/Ra/r2017018.pdf