15

maj

Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2017

Javni razpis - Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2017

 

Namen javnega razpisa je preko sofinanciranja individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2017 podjetjem omogočiti predstavitve izdelkov/storitev mednarodni poslovni javnosti, povečati možnosti poslovnega sodelovanja podjetij s tujimi partnerji, povečati mednarodno konkurenčnost podjetij in zvišati vpetost internacionalizacije podjetij.

 

Cilj javnega razpisa je podpreti do 113 podjetij, 77 v Kohezijski regiji Vzhodna Slovenija in 36 v kohezijski regiji Zahodna Slovenija, pri individualnem nastopu na mednarodnem sejmu v tujini v letu 2017.

 

Mednarodni sejem mora biti vpisan v bazi www.expodatabase.com ali v bazi www.auma.de, hkrati pa mora imeti več kot 10 % tujih razstavljavcev med vsemi razstavljavci.

 

Prijavitelji so: mikro, mala in srednja podjetja, ki oddajo popolno vlogo na predmetni javni razpis. Upravičenci do sofinanciranja so prijavitelji, ki izpolnjujejo vse pogoje predmetnega javnega razpisa in razpisne dokumentacije, za katere se izda sklep o izboru in s katerimi se podpiše pogodbo o sofinanciranju.

 

Rok za oddajo vlog je 13. 6. 2017.

 

Razpoložljivost razpisne dokumentacije: vsi potrebni podatki in navodila, ki bodo omogočila izdelavo popolne in pravilne vloge za dodelitev sredstev, so navedeni v Razpisni dokumentaciji, ki bo od dne objave javnega razpisa dalje dosegljiva na spletni strani SPIRIT Slovenija www.spiritslovenia.si.

 

Dodatne informacije v zvezi s pripravo prijav in pojasnila k razpisni dokumentaciji so prijavitelju dosegljive na podlagi pisnega zaprosila, posredovanega na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Uradni list Republike Slovenije, številka 24, z dne 12. 5. 2017

Več na: https://www.uradni-list.si/_pdf/2017/Ra/r2017024.pdf