12

jun

Javni razpis za sofinanciranje programov na področju zdravja, ki jih izvajajo humanitarne organizacije

Javni razpis za sofinanciranje programov na področju zdravja, ki jih izvajajo humanitarne organizacije

 

Namen javnega razpisa je sofinanciranje programov pomoči, ozaveščanja, svetovanja in oskrbe ogroženih, izključenih, ranljivih skupin ter bolnikov z nepogostimi kroničnimi boleznimi s ključnim ciljem: zagotavljanje kvalitetnejšega življenja in zdravja.

 

Investicijski projekti niso predmet tega javnega razpisa. Strokovna srečanja, delavnice, strokovni založniški projekti, programi/projekti, ki jih izvajalci tržijo uporabnikom programov, niso predmet tega javnega razpisa.

 

Vlagatelj je lahko humanitarna organizacija.

 

Rok za oddajo vlog je 30. 6. 2017.

 

Razpisna dokumentacija (obrazec PZ 2017) je vlagateljem na voljo v glavni pisarni Ministrstva za zdravje, Štefanova 5, Ljubljana, I. nadstropje, soba št. 22, vsak delavnik med 8. in 12. uro, oziroma na spletnem naslovu http://www.gov.si/mz v rubriki Javni razpisi.

 

Dodatne informacije v zvezi z javnim pozivom so v času objave javnega razpisa na voljo po elektronski pošti. Vsa vprašanja oziroma zaprosila za dodatna pojasnila in informacije je potrebno nasloviti pisno na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Uradni list Republike Slovenije, številka 29, z dne 9. 6. 2017

Več na: https://www.uradni-list.si/_pdf/2017/Ra/r2017029.pdf