17

jul

LIFE za leto 2017

Javni razpis za odločitev o sofinanciranju projektov s programskega področja LIFE za leto 2017

 

Ministrstvo za okolje in prostor obvešča upravičence, ki izpolnjujejo določbe Razpisa programa LIFE za zbiranje predlogov za leto 2017 Evropske komisije, da lahko zaprosijo za sofinancerska sredstva za izvajanje projektov iz programa LIFE, ki jih bo Ministrstvo dodelilo po odločitvi Evropske komisije o sofinanciranju predloženih projektnih predlogov.

 

Upravičenci, ki se lahko prijavijo na razpis za sofinanciranje, so vse pravne osebe, ki so kot upravičenci navedeni v Razpisu Evropske komisije, objavljenem na spletni strani http://ec.europa.eu/environment/life/funding/life2017/index.htm#traditional.

 

Predmet javnega razpisa je odločitev o naboru projektov, ki bodo v primeru sofinanciranja s strani programskega področja LIFE za leto 2017, upravičeni tudi do sofinanciranja s strani Ministrstva.

 

Rok za oddajo vloge je 8. 8. 2017 do 12. ure.

 

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na spletnih straneh: http://ec.europa.eu/environment/life/funding/life2017/index.htm.

 

Vsa vprašanja v zvezi z javnim razpisom se pošljejo na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Odgovori bodo objavljeni na spletni strani LIFE Slovenija.

 

Uradni list Republike Slovenije, številka 38, z dne 14. 7. 2017

Več na: https://www.uradni-list.si/_pdf/2017/Ra/r2017038.pdf