24

jul

Javni razpis za sofinanciranje stroškov državnih tekmovanj iz znanja in drugih državnih tekmovanj

Javni razpis za sofinanciranje stroškov državnih tekmovanj iz znanja in drugih državnih tekmovanj v šolskem letu 2017/2018 in v šolskem letu 2018/2019

 

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje stroškov šolskih tekmovanj v šolskem letu 2017/2018 in v šolskem letu 2018/2019, in sicer:

  1. stroškov organizacije in izvedbe državnih tekmovanj s področja znanstvene discipline oziroma več znanstvenih disciplin, ki so povezane z učnimi načrti oziroma s katalogi znanj iz naslednjih predmetov oziroma predmetnih področij: slovenščina ali italijanščina ali madžarščina, tuji jeziki, zgodovina, geografija, matematika, fizika, tehnika, tehnologija, računalništvo, logika, kemija, biologija (v nadaljevanju: državna tekmovanja iz znanja);
  2. stroškov organizacije in izvedbe drugih državnih tekmovanj iz naslednjih področij: kultura, kulturna in naravna dediščina, umetnost, trajnostni razvoj oziroma vseživljenjsko učenje, poklicno in strokovno izobraževanje, zlasti s področja deficitarnih poklicev (v nadaljevanju: druga državna tekmovanja).

 

Rok za oddajo vloge je 30. 9. 2017

 

Vloga za sofinanciranje (obrazec A), skupaj z vsemi zahtevanimi dokazili v okviru osnovnih pogojev, mora biti predložena v zaprti kuverti v vložišče ZRSŠ, Poljanska 28, Ljubljana.

 

Javni razpis bo od dneva objave javnega razpisa v Uradnem listu RS na voljo tudi na spletni strani ZRSŠ (http://www.zrss.si/), kje so na voljo tudi Obrazci od A do D.

 

Dodatne informacije na e-naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Uradni list Republike Slovenije, številka 40, z dne 21. 7. 2017

Več na: https://www.uradni-list.si/_pdf/2017/Ra/r2017040.pdf