27

nov

Sofinanciranje individualnih sejemskih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini

Javni razpis »Sofinanciranje individualnih sejemskih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini – 2018«

 

Namen javnega razpisa je uspešno uveljavljanje mikro, malih in srednjih podjetji (v nadaljevanju MSP) na tujih trgih ter zvišanje stopnje internacionalizacije podjetij.

 

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje predstavitve proizvodov ali storitev MSP-jev na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2018 zaradi okrepitve mednarodne konkurenčnosti MSP, uvajanja izdelkov na tujih trgih ter povečanja možnosti poslovnega sodelovanja MSP-jev s tujimi partnerji.

 

Mednarodni sejem mora biti vpisan v bazi www.expodatabase.com ali v bazi www.auma.de,  hkrati pa mora imeti več kot 10 % tujih razstavljavcev med vsemi razstavljavci.

 

Predvidena sta dva roka za oddajo vlog:

  1. rok: 5. 1. 2018
  2. rok: 15. 5. 2018

 

Vsi potrebni podatki in navodila, ki bodo omogočila izdelavo popolne in pravilne vloge za dodelitev sredstev, so navedeni v razpisni dokumentaciji, ki bo od dne objave javnega razpisa dalje objavljena na spletni strani agencije http://www.spiritslovenia.si/javni-razpisi-in-narocila.  

 

Dodatne informacije v zvezi s pripravo prijave in pojasnila k razpisni dokumentaciji so prijavitelju dosegljive na podlagi pisnega zaprosila, posredovanega na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Uradni list Republike Slovenije, številka 66, z dne 24. 11. 2017

Več na: https://www.uradni-list.si/_pdf/2017/Ra/r2017066.pdf