04

jan

Javni razpis Fundacije za šport za sofinanciranje športnih programov

Javni razpis Fundacije za šport za sofinanciranje športnih programov, razvojne dejavnosti v športu, športnih prireditev in promocije športa ter družbene in okoljske odgovornosti v športu v letu 2018

 

Predmet razpisa je sofinanciranje izvajalcev športnih programov, programov razvojne dejavnosti v športu, programov športnih prireditev in promocije športa ter programov družbene in okoljske odgovornosti v športu, v okvirni višini 5.250.000 eur, in sicer se razpiše:

  • za področje športnih programov: 3.970.000 eur,
  • za področje razvojne dejavnosti v športu: 800.000 eur,
  • za področje športnih prireditev in promocije športa: 420.000 eur,
  • za področje družbene in okoljske odgovornosti v športu: 60.000 eur.

 

Na razpisu lahko kandidirajo osebe iz prvega odstavka 3. člena Pravilnika o sofinanciranju izvajanja letnega programa športa Fundacije za financiranje športnih organizacij v Republiki Sloveniji.

Pogoji za sofinanciranje izvajalcev programov za področje športnih programov, za področje razvojne dejavnosti v športu, za področje športnih prireditev in promocije športa ter za področje družbene in okoljske odgovornosti v športu so prav tako določeni v pravilniku.

 

Razpisna dokumentacija, ki je dosegljiva na spletnih straneh fundacije http://www.fundacijazasport.org.

 

Rok za oddajo vloge je 22. 1. 2018.

 

Vse informacije so na voljo na spletnih straneh fundacije: http://www.fundacijazasport.org.

 

Za dodatne informacije lahko zainteresirani kandidati fundacijo zaprosijo pisno na naslov fundacije ali prek elektronske pošte na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma ustno na tel. 01/236-25-22, v času uradnih ur. Kontaktna oseba je Marija Slovnik Hrvat.

 

Uradni list Republike Slovenije, številka 75, z dne 22. 12. 2017

Več na: https://www.uradni-list.si/_pdf/2017/Ra/r2017075.pdf