04

jan

Podpora novim kariernim perspektivam v obdobju 2018–2021

Javni razpis za izbor operacij »Podpora novim kariernim perspektivam v obdobju 2018–2021«

 

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje zaposlitev na področju kulture. Za zagotovitev trajnejših učinkov bo v ukrepe spodbujanja zaposlovanja ciljne skupine vključeno strokovno mentorstvo. Ciljna skupina so brezposelne osebe, ki so v trenutku vključitve v projekt stare do vključno 29 let. Uspešnost in način izvedbe usposabljanja pod mentorstvom v okviru trajanja projekta bosta evidentirana v končnem poročilu mentorja, ki je del razpisne dokumentacije.

 

Upravičenci so javni zavodi s področja kulture, katerih ustanoviteljica je država ali lokalna skupnost, registrirani za opravljanje kulturno-umetniških dejavnosti in posredovanje kulturnih dobrin s področja umetnosti v Sloveniji. Med drugim so to prijavitelji, ki so v skladu s sklepom o ustanovitvi javnega zavoda organizirani na način, da zaposlujejo kadre v umetniških ansamblih in javni zavodi, ki v skladu s sklepom o ustanovitvi izvajajo javno službo predstavljanja, produkcije, koprodukcije, organizacije in posredovanja kulturno-umetniškega programa na več področjih umetniške dejavnosti.

 

Rok za oddajo vloge je no 31. 1. 2018.

 

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na spletnem naslovu ministrstva, http://www.mk.gov.si/si/o_ministrstvu/javne_objave/javni_razpisi/.  

 

Za dodatne informacije lahko pišete na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  z navedbo zadeve: Razpis ESS Podpora novim kariernim perspektivam v obdobju 2018–2021.

 

Uradni list Republike Slovenije, številka 75, z dne 22. 12. 2017

Več na: https://www.uradni-list.si/_pdf/2017/Ra/r2017075.pdf